Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Veelgestelde vragen over verhuizen naar Tiel en de Betuwe

Verhuislift, verhuisliftservice

De kosten voor een verhuizing zijn natuurlijk afhankelijk van de aard van de verhuizing. Je kunt het zelf al heel aardig inschatten: onze grote verhuiswagen kost € 95,- per dagdeel (4 uur) en € 125,- voor een hele dag. Een verhuislift kost € 65,- per uur en per professionele verhuizer rekenen we € 27,50 per uur. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerteformulier in en we reageren snel!

Ja hoor, dat kan. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening. Hou er wel rekening mee dat je sommige taken beter aan ons verhuisbedrijf over kan laten, omdat wij meer ervaring hebben met verhuizen.

Jazeker, een goede voorbereiding is de basis voor een snelle (en dus goedkope) verhuizing. We raden je aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de inhoud en de bestemming is. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet en of er eventueel extra voorzichtig mee omgesprongen moet worden. Tip 1: maak één verhuisdoos met spullen die je direct na de verhuizing nodig hebt. Tip 2: Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Het voordeel van vroeg reserveren is dat je een grotere kan hebt dat de gewenste datum van verhuizing nog vrij is. We raden je aan om minimaal drie weken van tevoren je verhuizing bij ons te melden. Een verhuisdatum op korte termijn kan ook, we zijn erg flexibel als de gewenste datum nog beschikbaar is.

De kaart van Tiel

Vraag een gratis offerte aan voor verhuisbedrijf Tiel

Makkelijk, snel en vrijblijvend!

  Op zoek naar een verhuisbedrijf Tiel?

  GROTE VERHUISWAGEN

  € 95,- per dagdeel (4 uur)/
  € 125,- hele dag

  icoon verhuislift huren, Op zoek naar een verhuisbedrijf Tiel?

  VERHUISLIFT

  € 65,- per uur

  verhuizen, verhuisbedrijf Tiel

  PER VERHUIZER

  € 27,50 per uur

  Beelden uit Tiel

  Ga je verhuizen naar Tiel of een dorpje in de omgeving? Dan laten we je hier alvast wat mooie plekjes zien:

  Back To Top
  Call Now Button