Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

De verhuisdiensten van verhuisbedrijf Busje komt zo

Particulier verhuizen

De verhuizers komen met een busje of vrachtwagen (afhankelijk van je inboedel) naar jouw woning en verhuizen alles naar de nieuwe woning.
Busje komt zo biedt verschillende diensten aan:

  • in- en uitpakken van verhuisdozen;
  • meubels uit- en in elkaar zetten;
  • meubels en spullen tijdelijk opslaan;
  • verzekering van de inboedel tijdens het vervoeren.

Zakelijk verhuizen

Of u naar een ander pand verhuist of u van een afdeling naar een andere verdieping moet verhuizen… het blijft een flinke klus! U wilt natuurlijk ook dat uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Verhuisbedrijf Busje komt zo helpt! Afkoppelen, transporteren, reinigen, aansluiten, testen, bekabeling wegwerken …. dit regelen wij allemaal.

De jarenlange ervaring die Busje komt zo heeft met cable management komt hier uitstekend van pas en is iets wat u bij een ander verhuisbedrijf niet snel vindt.

Ontruiming

Door omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. In deze vaak emotionele tijd bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf dat uw zorgen uit handen neemt.

Busje komt zo ondersteunt families en bedrijven in dit proces. U bepaalt eerst welke spullen u wilt houden en vervolgens geeft u ons de opdracht om de rest van de inboedel snel en professioneel voor u uit huis te halen. Wij kunnen ook de woning vakkundig schoonmaken en bijvoorbeeld de vloerbedekking of de laminaat volledig verwijderen.

Verhuislift

Heeft u een appartement, maar is er geen lift om de spullen naar beneden of naar boven te krijgen? Een verhuislift is hier de ideale oplossing voor.
Grote meubels en zware apparaten zijn met een verhuislift zo boven.

Opslag

Er kunnen tijdens een verhuizing tal van redenen zijn waarom het beter is om uw spullen tijdelijk even onder te brengen in een opslag. Bijvoorbeeld wanneer uw nieuwe huis nog niet af is en de huidige woning al is verkocht, als u uw huis nog wilt opknappen of wanneer u bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland verblijft en plaats wilt maken voor huurders. Busje komt zo biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opslagruimte.

Transport / koerier

Busje komt zo biedt u een totaalpakket aan services voor al uw koerier- en transportbehoeften.
Wij verzorgen het transport van aankopen bij woonwinkels, veilingsites en marktplaatsen, alle transport van A naar B zendingen van kleine pakketten aan tot grote vracht voor Particulier/ Zakelijk.

Back To Top
Call Now Button