Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Particulier verhuizen

Particulier verhuizen of emigreren kan een grote klus zijn, je hele inboedel moet immers vervoerd worden naar een andere plek. Kasten, banken en tafels moeten uit elkaar gehaald worden en alle spullen moeten zorgvuldig worden ingepakt in dozen.

Vervolgens moet alles uit je oude woning worden gesjouwd en vervoerd worden naar de nieuwe locatie. Het is zwaar werk om dit zelf allemaal te doen en daarnaast riskeer je dat spullen kapot gaan. Bovendien zijn sommige meubels erg lastig om te verhuizen, denk maar eens aan een piano verhuizen. Het is daarom vaak verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen.
De verhuizers komen met een busje of vrachtwagen (afhankelijk van je inboedel) naar jouw woning en verhuizen alles naar de nieuwe woning.

Busje komt zo biedt verschillende diensten aan:

  • in- en uitpakken van verhuisdozen;
  • meubels uit- en in elkaar zetten;
  • meubels en spullen tijdelijk opslaan;
  • verzekering van de inboedel tijdens het vervoeren.

Naast de bovengenoemde diensten, is verhuizen met een verhuisbedrijf vaak een stuk sneller en efficiënter. Voor verhuizers is verhuizen namelijk een routinematige klus, waardoor ze precies weten hoe een verhuizing het best aangepakt kan worden.

verhuizen gesealdVerhuizen is mensenwerk. Het is belangrijk is om de waarde van spullen goed in te schatten en daarmee om te gaan. Bedenk goed: die stoel van 1 euro, kan van zeer emotionele waarde zijn omdat deze van oma is geweest! Daarom kun je goed met mensen omgaan en ben je lichamelijk fit. Maar ook communicatief vaardig en natuurlijk fysiek fit. En óók een beetje handig: want je houdt je dagelijks bezig met techniek zoals de TV en stereo aansluiten, de piano waterpas zetten en op de juiste wijze meubilair en spullen (de)monteren.

Meer weten ?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Back To Top
Call Now Button