Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Verhuisbedrijf Utrecht:
Busje komt zo, de verhuisservice voor heel Nederland

Verhuisbedrijf Utrecht – Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht bereiken we snel elke uithoek van Nederland.

Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen.
Professioneel en goedkoop. Van pakket tot complete inboedel.

Verhuisbedrijf Utrecht

Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een verhuizing. Of je nu binnen Nederland verhuist, emigreert of een bedrijfsverhuizing moet coördineren, bij elke verhuizing moet er rekening worden gehouden met heel veel zaken. Verhuizen kun je zelf doen, maar je kunt ook hulp inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Bovendien hoeft een verhuisbedrijf helemaal niet duur te zijn.

Onze diensten

Particulier verhuizen

Particulier verhuizen? Je hele inboedel wordt zorgvuldig ingepakt en vervoerd door onze professionals.

Zakelijk verhuizen

Zakelijke verhuizingen voor aantrekkelijke tarieven. Let op : wij hebben jarenlang ervaring in cable management!

Verhuislift huren

Veiliger, sneller en het voorkomt beschadigingen. Een verhuislift huren is vaak de ideale oplossing.

Woning ontruimen

Door omstandigheden een woning ontruimen? In deze vaak emotionele tijd nemen wij uw zorgen uit handen.

Wat onze klanten zeggen

Nadine en Caroline

Begin februari zijn we verhuisd van Utrecht naar Arnhem, dwars door de sneeuw. Van tevoren maakten we ons een beetje zorgen over het verhuisproces vanwege de beroerde weersomstandigheden, maar de heren van ‘Busje Komt Zo’ bleken daar hun handen niet voor om te draaien en verhuisden ons binnen de eerder aangegeven tijd snel en vakkundig. En dat tegen een mooi tarief en alles veilig ingepakt in verhuisfolie! We zouden ze dan ook zonder twijfel in de toekomst weer inhuren bij een volgende verhuizing. Dikke aanrader dus!

Joppe Willems

Heren kwamen ruim op tijd en hebben in dit hete weer snel, netjes en professioneel alle spullen weten te verhuizen. Alles wordt netjes ingepakt in plastic en dekens. Elk meubelstuk is in perfecte staat aangekomen. Beide heren waren uiterst vriendelijk en hielpen waar nodig! Zeker aan te bevelen.

Gijs Bos

Hedi en z'n mannen hebben wederom puik werk afgeleverd! Snel, kundig en goed meedenkend. En dan ook nog 'ns uiterst vriendelijk!

Kevin van den Brand

Goed geholpen door deze professionele mannen. De verhuizing verliep erg vlot en dat voor een gunstige prijs. Vijf sterren!

Steven van Velzen

Goed geholpen door de erg vriendelijke Hedi. Alles binnen de geplande tijd gered en geen beschadigingen aan de verhuisde objecten. Ik beveel Busje Komt Zo dan ook zeker bij anderen aan! Bedankt!

Serkan

Prima gasten. Zeer betrouwbaar en pakken werkelijk alles uit je handen. Ze kijken niet op de klok. Ik had ze gehuurd voor 2 uur maar ze hebben me 2,5 uur geholpen. Gewoon keurig! Echt een aanrader als je opzoek bent naar verhuizers.

Pauline Broers, verhuizen Utrecht

Top service! Super vriendelijk en snel geholpen met mijn verhuizing. Ik had er geen omkijken naar en alles ging volgens plan. Ze zijn ook heel flexibel, dus ik kon de afgesproken datum een aantal keer makkelijk verschuiven.

Verhuizen: Hei en Boeicop

Polite, friendly and efficient. The 2 men who came to move my furniture were very helpful. They dismantled and then reassembled some furniture at my new address. The administration was also to a high standard. I recommend this company and will likely use them again in the future.

Catherine Chapman

Zakelijke verhuizing: Capelle aan den IJssel

Wat een fijn bedrijf. Aardige mensen. Gaan heel voorzichtig en kundig met de spullen om. Voor een volgende keer zou ik dit bedrijf zeker weer nemen.

Patricia van Sandwijk

Saskia de Koning

Een super snelle reactie. Alles keurig verhuisd en ze hebben zelfs oude spullen naar de stort gebracht. Absoluut een aanrader. Bedankt mannen!

Saskia de Koning

Frank van der Meer: verhuizen Badhoevedorp-Noordwijkerhout

Top. Snelste met reageren op de aangeboden klus, met ook nog eens de beste prijs, bleek na ontvangst van andere aanbiedingen. Prima job, goeie gasten, deden voorzichtig met m’n spullen, geen schade, geen klachten. Uitladen op 2 adressen was geen probleem, ruim binnen de tijd klaar, zonder stress. Van harte aan te bevelen dus.

Frank van der Meer

Harald Beenakkers

Mijn ervaring met Busje-komt-zo is meer dan positief. Zeer aardige mensen, betrouwbaar en professioneel. Wanneer ik in de toekomst nog iets te verhuizen heb, dan klop ik bij hen aan. Nogmaals bedankt voor de snelle service!

Verhuizen: Almere

Vandaag is onze verhuizing uitgevoerd door Busje komt zo. Van te voren ontving ik een heldere offerte en was de communicatie zeer vlot. Vanmorgen kwamen de verhuizers exact op het afgesproken tijdstip aan en gingen gelijk aan de slag. Alle spullen werden zeer zorgvuldig verpakt en met zorg in de vrachtwagen gezet. Bij ons nieuwe huis werd alles ook weer in hoog tempo uitgeladen en uiteindelijk waren ze met de vooraf ingeschatte tijdsindicatie klaar. De jongens waren tot slot zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Busje komt zo onze verhuizing heeft uitgevoerd en wij kunnen ze van harte aanbevelen.

Ilse Otte: Verhuizing binnen gebouw, Huishoudelijke apparatuur

Vriendelijk , goede service!

Verhuizen: Utrecht

Zeer fijne partij om mee te werken! We hadden duidelijke en prettige communicatie op voorhand. Mannen waren keurig op tijd op locatie en werkten snel en netjes. Zowel hard gewerkt, zware spullen gesjouwd, maar ook geholpen met monteer werk. Zeer aan te raden.

Wat kost een verhuizing?

Verhuisbedrijf Utrecht

GROTE VERHUISWAGEN

€ 95,- per dagdeel (4 uur)/
€ 125,- hele dag

icoon verhuislift huren, Verhuisbedrijf Utrecht

VERHUISLIFT

€ 65,- per uur

icoon verhuizer, Verhuisbedrijf Utrecht Busje komt zo

PER VERHUIZER

€ 27,50 per uur

Nieuws

Verhuislift Utrecht

Wanneer wel of geen verhuislift inzetten?

Een vraag waar we regelmatig mee te maken krijgen is: wanneer zet je wel of niet de verhuislift in? Een verhuislift is bij vrijwel elke…

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuizing binnen Utrecht: alles veilig via het raam

Bij een verhuizing binnen Utrecht (van de wijk Leidsche Rijn naar Vleuten) merkten we dat de spullen moeilijk door het trapgat konden. Dat losten we…

Geen weekendtarief bij Busje komt zo!

Onze tarieven zijn altijd hetzelfde, of het nu doordeweeks (overdag en 's avonds) is of in het weekend. Wel zo praktisch, want we merken dat…

Busje komt zo voorkomt beschadigingen

Behalve dat we rekening houden dat uw spullen transportveilig zijn, zorgen wij ervoor dat beschadigingen aan de vloer te allen tijde voorkomen worden. Daarom ziet…

Verhuislift Utrecht

Verhuislift Utrecht

Kijk, weer een mooi voorbeeld hoe we de verhuislift in hebben gezet, bij een verhuizing in Utrecht. Veel mensen gebruiken een verhuislift alleen maar voor…

Naar het complete nieuwsoverzicht >

Waarom kiezen voor
verhuisbedrijf Utrecht – Busje komt zo?

✔ Gratis 10 verhuisdozen
✔ 24/07 beschikbaar
✔ Inboedel verzekeringen tot € 20.000,-
✔ Géén eigen risico in geval van schade
✔ Voldoende ervaren verhuizers (geen studenten)
✔ Voor uren ’s avonds of in het weekend rekenen wij geen extra tarief.
✔ Geen voorrijkosten/ reiskosten

Huur verhuisbedrijf Busje komt zo
en het zal gegarandeerd een hoop stress en frustratie wegnemen!

Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf is vaak een stuk sneller en efficiënter dan zelf doen. Voor verhuizers is verhuizen namelijk een routinematige klus, waardoor ze precies weten hoe een verhuizing het best aangepakt kan worden.

LAATSTE REVIEW

Top ervaring

12-11-2020 – Cecile Horstra, Utrecht
Ik zocht een verhuisbedrijf Utrecht. Voor het eerst een verhuizing uitbesteed en echt een top ervaring gehad met Busje Komt Zo! Ze kwamen op tijd, heel relaxed, aardige jongens, alles netjes en goed ingepakt. Mooi om te zien hoe de wagen volledig vol werd gebouwd. Tussendoor even kopje koffie en weer door 🙂
Ook van tevoren duidelijk leuk contact gehad over het plannen van de verhuizing, en dan ook nog een goede prijs. Kortom: een dikke aanrader!

Back To Top
Call Now Button