Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Wanneer wel of geen verhuislift inzetten?

verhuislift utrecht

Een vraag waar we regelmatig mee te maken krijgen is: wanneer zet je wel of niet de verhuislift in? Een verhuislift is bij vrijwel elke verhuizing een meerwaarde. Het maakt het verhuizen van zware spullen een stuk eenvoudiger en sterker nog: het is zelfs de enige mogelijkheid.

Grote en zware meubels kan je natuurlijk gewoon tillen, maar dan loop je wel risico op beschadiging. Schaafplekken aan deuren en muren, natuurlijk ook aan de meubels zelf of aan jezelf. Een kleine bezuiniging op de verhuislift kan dan resulteren in een onvoorziene kostenpost. Ook over witgoed wordt vaak te weinig nagedacht. Een wasmachine moet eigenlijk altijd rechtop vervoerd worden en niet te veel heen en weer geschud worden. Zie dat maar eens voor elkaar te krijgen als je hem naar beneden tilt in een trappenhuis van 12 verdiepingen! Met een verhuislift is dat een fluitje van een cent.

Voor hele kwetsbare en loodzware meubels als een oude piano of een antieke buffetkast kan je niet zonder een verhuislift. Het risico op schade is hier gewoon veel te groot.

Bespaar jezelf dus tijd, beschadigingen en blessures en kijk eens naar onze interessante aanbiedingen voor een verhuislift. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Back To Top
Call Now Button