Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Spoedverhuizing, ‘Busje komt zo’ regelt het snel en vertrouwd

Ook een spoedverhuizing kan prima geregeld worden. ‘Busje komt zo’ is een uiterst flexibel verhuisbedrijf dat je vaak nog snel uit de brand kan helpen. Vaak zijn we dezelfde dag nog in staat om je verhuizing te regelen. Om daar zeker van te zijn – en om geen tijd te verliezen – kan je dan het beste meteen bellen of appen op +31 (0)8 5050 8282.

Of je nu snel wilt verhuizen of niet, de uitrusting van al onze verhuiswagens blijft hetzelfde. Zo zijn al onze verhuiswagens voorzien van een laadklep, steekwagens, spanbanden, verhuisdekens en gereedschapskisten. Alles om je verhuizing op rolletjes te laten lopen.

Praktische tip bij spoedverhuizing

Ga je verhuizen naar een drukke stad (zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag) dan is het verstandig om nog snel een goede parkeerplaats voor onze verhuiswagen te zoeken. We willen natuurlijk niet de smalle straatjes van de binnenstad blokkeren, met alle gevolgen (en boetes!) van dien. Dus ook bij een spoedverhuizing even aandacht voor deze praktische kant.

Snel inpakken

Het kan zijn dat je halsoverkop wilt verhuizen en nog geen tijd hebt gehad om alles netjes in te pakken. Toch moete alles geordend en veilig overgebracht worden, natuurlijk. In zo’n geval kunnen onze verhuizers op verzoek verhuisdozen en andere inpakmaterialen meenemen.

Andere diensten

Ook wanneer je snel een verhuislift nodig hebt of last minute nog op zoek bent naar een opslagruimte voor de inboedel, kan Busje komt zo je uitstekend van dienst zijn.

Over verhuisbedrijf Busje komt zo

Verhuisbedrijf Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht bereiken we snel elke uithoek van Nederland.

Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen.
Professioneel en goedkoop. Van pakket tot complete inboedel.

Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een verhuizing. Of je nu binnen Nederland verhuist, emigreert of een bedrijfsverhuizing moet coördineren, bij elke verhuizing moet er rekening worden gehouden met heel veel zaken. Verhuizen kun je zelf doen, maar je kunt ook hulp inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Bovendien hoeft een verhuisbedrijf helemaal niet duur te zijn.

Back To Top
Call Now Button