Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Tips voor verhuizen van uw wasmachine

wasmachine verhuizen
De wasmachine verhuizen, vaak staan we er niet bij stil dat dit enige voorzorgsmaatregelen nodig heeft daarom hieronder wat tips !
Stap 1: ✅zorg dat er geen water meer in zit. Draai de waterkraan dicht voor je de wasmachine loskoppelt. …
Draai de waterkraan goed dicht en draai de slang los, gebruik hiervoor eventueel een waterpomptang. Laat de slang goed uitlekken en zet hem vervolgens met tape vast (uiteinde omhoog) aan de machine.
Pak een emmer of een teiltje, haal de afvoerslang uit de afvoer en stop het uiteinde in de emmer. Wanneer al het water eruit is kunt u de slang dicht maken met tape om morsen op de vloer te voorkomen.
Stap 2: ✅zet de trommel vast met transportbouten. De trommel is het meest kwetsbare gedeelte van een wasmachine. .. Wanneer u deze niet meer hebt kunt u de bovenkant van de machine eraf halen en de open ruimte vullen met handdoeken of een kussen. Op deze manier blijft de trommel ook tijdens vervoer op zijn plek en voorkomt u beschadiging aan de binnenkant van uw machine.
Stap 3: ✅vervoer de wasmachine rechtop. …
Stap 4: ✅opnieuw aansluiten.
LAAT ONS UW WASMACHINE VERHUIZEN
Vind u het toch te veel werk, te zwaar of heeft u geen tijd om zelf uw wasmachine te verhuizen? Laat dan uw wasmachine verhuizen door onze verhuizers. Zij weten precies wat ze moeten doen om er voor te zorgen dat uw wasmachine veilig en onbeschadigd van A naar B komt.
Back To Top
Call Now Button