Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Verhuisbedrijf Waalwijk nodig?
Busje komt zo is expert in verhuizen!

Verhuisbedrijf Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht zitten we in een mum van tijd in Waalwijk.

Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen.
We zijn professioneel en goedkoop en verhuizen alles van een pakket tot een complete inboedel.

Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een verhuizing. Of je nu binnen Nederland verhuist, emigreert of een bedrijfsverhuizing moet coördineren, bij elke verhuizing moet er rekening worden gehouden met heel veel zaken. Verhuizen kun je zelf doen, maar je kunt ook hulp inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf.

Bovendien hoeft een verhuisbedrijf Waalwijk helemaal niet duur te zijn, waardoor het in de meeste gevallen een goed idee blijkt om een erkend verhuisbedrijf in te schakelen.

Verhuizen van of naar Waalwijk?

Het kan natuurlijk zijn dat je door omstandigheden uit Waalwijk moet verhuizen, maar als je ernaartoe gaat verhuizen is dat natuurlijk een uitstekende keuze!

Waalwijk is een middelgrote stad die een regionale functie vervult door het grote aantal voorzieningen die de stad heeft in de streek de Langstraat. Het is de 14e plaats van Noord-Brabant naar inwonertal.

Tevreden klanten van Verhuisbedrijf Waalwijk

Nadine en Caroline

Begin februari zijn we verhuisd van Utrecht naar Arnhem, dwars door de sneeuw. Van tevoren maakten we ons een beetje zorgen over het verhuisproces vanwege de beroerde weersomstandigheden, maar de heren van ‘Busje Komt Zo’ bleken daar hun handen niet voor om te draaien en verhuisden ons binnen de eerder aangegeven tijd snel en vakkundig. En dat tegen een mooi tarief en alles veilig ingepakt in verhuisfolie! We zouden ze dan ook zonder twijfel in de toekomst weer inhuren bij een volgende verhuizing. Dikke aanrader dus!

Joppe Willems

Heren kwamen ruim op tijd en hebben in dit hete weer snel, netjes en professioneel alle spullen weten te verhuizen. Alles wordt netjes ingepakt in plastic en dekens. Elk meubelstuk is in perfecte staat aangekomen. Beide heren waren uiterst vriendelijk en hielpen waar nodig! Zeker aan te bevelen.

Gijs Bos

Hedi en z'n mannen hebben wederom puik werk afgeleverd! Snel, kundig en goed meedenkend. En dan ook nog 'ns uiterst vriendelijk!

Kevin van den Brand

Goed geholpen door deze professionele mannen. De verhuizing verliep erg vlot en dat voor een gunstige prijs. Vijf sterren!

Steven van Velzen

Goed geholpen door de erg vriendelijke Hedi. Alles binnen de geplande tijd gered en geen beschadigingen aan de verhuisde objecten. Ik beveel Busje Komt Zo dan ook zeker bij anderen aan! Bedankt!

Serkan

Prima gasten. Zeer betrouwbaar en pakken werkelijk alles uit je handen. Ze kijken niet op de klok. Ik had ze gehuurd voor 2 uur maar ze hebben me 2,5 uur geholpen. Gewoon keurig! Echt een aanrader als je opzoek bent naar verhuizers.

Pauline Broers, verhuizen Utrecht

Top service! Super vriendelijk en snel geholpen met mijn verhuizing. Ik had er geen omkijken naar en alles ging volgens plan. Ze zijn ook heel flexibel, dus ik kon de afgesproken datum een aantal keer makkelijk verschuiven.

Verhuizen: Hei en Boeicop

Polite, friendly and efficient. The 2 men who came to move my furniture were very helpful. They dismantled and then reassembled some furniture at my new address. The administration was also to a high standard. I recommend this company and will likely use them again in the future.

Catherine Chapman

Zakelijke verhuizing: Capelle aan den IJssel

Wat een fijn bedrijf. Aardige mensen. Gaan heel voorzichtig en kundig met de spullen om. Voor een volgende keer zou ik dit bedrijf zeker weer nemen.

Patricia van Sandwijk

Saskia de Koning

Een super snelle reactie. Alles keurig verhuisd en ze hebben zelfs oude spullen naar de stort gebracht. Absoluut een aanrader. Bedankt mannen!

Saskia de Koning

Frank van der Meer: verhuizen Badhoevedorp-Noordwijkerhout

Top. Snelste met reageren op de aangeboden klus, met ook nog eens de beste prijs, bleek na ontvangst van andere aanbiedingen. Prima job, goeie gasten, deden voorzichtig met m’n spullen, geen schade, geen klachten. Uitladen op 2 adressen was geen probleem, ruim binnen de tijd klaar, zonder stress. Van harte aan te bevelen dus.

Frank van der Meer

Harald Beenakkers

Mijn ervaring met Busje-komt-zo is meer dan positief. Zeer aardige mensen, betrouwbaar en professioneel. Wanneer ik in de toekomst nog iets te verhuizen heb, dan klop ik bij hen aan. Nogmaals bedankt voor de snelle service!

Verhuizen: Almere

Vandaag is onze verhuizing uitgevoerd door Busje komt zo. Van te voren ontving ik een heldere offerte en was de communicatie zeer vlot. Vanmorgen kwamen de verhuizers exact op het afgesproken tijdstip aan en gingen gelijk aan de slag. Alle spullen werden zeer zorgvuldig verpakt en met zorg in de vrachtwagen gezet. Bij ons nieuwe huis werd alles ook weer in hoog tempo uitgeladen en uiteindelijk waren ze met de vooraf ingeschatte tijdsindicatie klaar. De jongens waren tot slot zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Busje komt zo onze verhuizing heeft uitgevoerd en wij kunnen ze van harte aanbevelen.

Ilse Otte: Verhuizing binnen gebouw, Huishoudelijke apparatuur

Vriendelijk , goede service!

Verhuizen: Utrecht

Zeer fijne partij om mee te werken! We hadden duidelijke en prettige communicatie op voorhand. Mannen waren keurig op tijd op locatie en werkten snel en netjes. Zowel hard gewerkt, zware spullen gesjouwd, maar ook geholpen met monteer werk. Zeer aan te raden.

Wat kost een verhuizing?

Op zoek naar een verhuisbedrijf Waalwijk?

GROTE VERHUISWAGEN

€ 95,- per dagdeel (4 uur)/
€ 125,- hele dag

icoon verhuislift huren, Op zoek naar een verhuisbedrijf Waalwijk?

VERHUISLIFT

 het eerste uur €95,- en elk volgend uur €65,-
(De minimale afname buiten een verhuizing om is 2 uur.)

verhuizen, verhuisbedrijf Waalwijk

PER VERHUIZER

€ 29,50 per uur

Huur verhuisbedrijf Busje komt zo en het zal gegarandeerd een hoop stress en frustratie wegnemen!

Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf is vaak een stuk sneller en efficiënter dan zelf doen. Voor verhuizers is verhuizen namelijk een routinematige klus, waardoor ze precies weten hoe een verhuizing het best aangepakt kan worden.

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Waalwijk Busje komt zo?

  • ✔ 24/07 beschikbaar
  • ✔ Inboedel verzekeringen tot € 20.000,-
  • ✔ Géén eigen risico in geval van schade
  • ✔ Voldoende ervaren verhuizers (geen studenten)
  • ✔ Voor uren ’s avonds of in het weekend rekenen wij geen extra tarief.
  • ✔ Geen voorrijkosten/ reiskosten

De kaart van Waalwijk

Veelgestelde vragen over verhuizen naar Waalwijk

Ja hoor, dat kan. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening. Hou er wel rekening mee dat je sommige taken beter aan ons verhuisbedrijf over kan laten, omdat wij meer ervaring hebben met verhuizen.

Jazeker, een goede voorbereiding is de basis voor een snelle (en dus goedkope) verhuizing. We raden je aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de inhoud en de bestemming is. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet en of er eventueel extra voorzichtig mee omgesprongen moet worden. Tip 1: maak één verhuisdoos met spullen die je direct na de verhuizing nodig hebt. Tip 2: Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Het voordeel van vroeg reserveren is dat je een grotere kan hebt dat de gewenste datum van verhuizing nog vrij is. We raden je aan om minimaal drie weken van tevoren je verhuizing bij ons te melden. Een verhuisdatum op korte termijn kan ook, we zijn erg flexibel als de gewenste datum nog beschikbaar is.

Vraag een gratis offerte aan voor verhuisbedrijf Waalwijk

Makkelijk, snel en vrijblijvend!

Beelden uit Waalwijk

Ga je verhuizen naar Waalwijk? Dan laten we je hier alvast wat mooie plekjes zien:

Back To Top
Call Now Button