Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Verhuizen in of naar Utrecht? Verhuisbedrijf Busje komt zo staat voor je klaar!

Verhuisbedrijf Utrecht Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht bereiken we snel elke uithoek van Nederland.

Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen.
We zijn professioneel en goedkoop en verhuizen alles van een pakket tot een complete inboedel.

Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een verhuizing. Of je nu binnen Nederland verhuist, emigreert of een bedrijfsverhuizing moet coördineren, bij elke verhuizing moet er rekening worden gehouden met heel veel zaken. Verhuizen kun je zelf doen, maar je kunt ook hulp inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf.

Bovendien hoeft een verhuisbedrijf Utrecht helemaal niet duur te zijn, waardoor het in de meeste gevallen een goed idee blijkt om een erkend verhuisbedrijf in te schakelen.

Verhuizen van of naar Utrecht?

Verhuisbedrijf Utrecht

Het kan natuurlijk zijn dat je door omstandigheden uit Utrecht moet verhuizen, maar als je ernaartoe gaat verhuizen is dat natuurlijk een uitstekende keuze! Utrecht heeft zo’n 350.000 inwoners, met jouw verhuizing erbij zal dat aantal nog ietsje stijgen.

Deze eeuwenoude studentenstad is één van de gezelligste van ons land met verschillende toeristische trekkers, zoals de Dom en Oude Gracht. De stad is geliefd bij bewoners en trekt jaarlijks duizenden toeristen. Utrecht breidt steeds meer uit met nieuwe wijken, zoals Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn.

Tevreden klanten van Verhuisbedrijf Utrecht

Nadine en Caroline

Begin februari zijn we verhuisd van Utrecht naar Arnhem, dwars door de sneeuw. Van tevoren maakten we ons een beetje zorgen over het verhuisproces vanwege de beroerde weersomstandigheden, maar de heren van ‘Busje Komt Zo’ bleken daar hun handen niet voor om te draaien en verhuisden ons binnen de eerder aangegeven tijd snel en vakkundig. En dat tegen een mooi tarief en alles veilig ingepakt in verhuisfolie! We zouden ze dan ook zonder twijfel in de toekomst weer inhuren bij een volgende verhuizing. Dikke aanrader dus!

Joppe Willems

Heren kwamen ruim op tijd en hebben in dit hete weer snel, netjes en professioneel alle spullen weten te verhuizen. Alles wordt netjes ingepakt in plastic en dekens. Elk meubelstuk is in perfecte staat aangekomen. Beide heren waren uiterst vriendelijk en hielpen waar nodig! Zeker aan te bevelen.

Gijs Bos

Hedi en z'n mannen hebben wederom puik werk afgeleverd! Snel, kundig en goed meedenkend. En dan ook nog 'ns uiterst vriendelijk!

Kevin van den Brand

Goed geholpen door deze professionele mannen. De verhuizing verliep erg vlot en dat voor een gunstige prijs. Vijf sterren!

Steven van Velzen

Goed geholpen door de erg vriendelijke Hedi. Alles binnen de geplande tijd gered en geen beschadigingen aan de verhuisde objecten. Ik beveel Busje Komt Zo dan ook zeker bij anderen aan! Bedankt!

Serkan

Prima gasten. Zeer betrouwbaar en pakken werkelijk alles uit je handen. Ze kijken niet op de klok. Ik had ze gehuurd voor 2 uur maar ze hebben me 2,5 uur geholpen. Gewoon keurig! Echt een aanrader als je opzoek bent naar verhuizers.

Pauline Broers, verhuizen Utrecht

Top service! Super vriendelijk en snel geholpen met mijn verhuizing. Ik had er geen omkijken naar en alles ging volgens plan. Ze zijn ook heel flexibel, dus ik kon de afgesproken datum een aantal keer makkelijk verschuiven.

Verhuizen: Hei en Boeicop

Polite, friendly and efficient. The 2 men who came to move my furniture were very helpful. They dismantled and then reassembled some furniture at my new address. The administration was also to a high standard. I recommend this company and will likely use them again in the future.

Catherine Chapman

Zakelijke verhuizing: Capelle aan den IJssel

Wat een fijn bedrijf. Aardige mensen. Gaan heel voorzichtig en kundig met de spullen om. Voor een volgende keer zou ik dit bedrijf zeker weer nemen.

Patricia van Sandwijk

Saskia de Koning

Een super snelle reactie. Alles keurig verhuisd en ze hebben zelfs oude spullen naar de stort gebracht. Absoluut een aanrader. Bedankt mannen!

Saskia de Koning

Frank van der Meer: verhuizen Badhoevedorp-Noordwijkerhout

Top. Snelste met reageren op de aangeboden klus, met ook nog eens de beste prijs, bleek na ontvangst van andere aanbiedingen. Prima job, goeie gasten, deden voorzichtig met m’n spullen, geen schade, geen klachten. Uitladen op 2 adressen was geen probleem, ruim binnen de tijd klaar, zonder stress. Van harte aan te bevelen dus.

Frank van der Meer

Harald Beenakkers

Mijn ervaring met Busje-komt-zo is meer dan positief. Zeer aardige mensen, betrouwbaar en professioneel. Wanneer ik in de toekomst nog iets te verhuizen heb, dan klop ik bij hen aan. Nogmaals bedankt voor de snelle service!

Verhuizen: Almere

Vandaag is onze verhuizing uitgevoerd door Busje komt zo. Van te voren ontving ik een heldere offerte en was de communicatie zeer vlot. Vanmorgen kwamen de verhuizers exact op het afgesproken tijdstip aan en gingen gelijk aan de slag. Alle spullen werden zeer zorgvuldig verpakt en met zorg in de vrachtwagen gezet. Bij ons nieuwe huis werd alles ook weer in hoog tempo uitgeladen en uiteindelijk waren ze met de vooraf ingeschatte tijdsindicatie klaar. De jongens waren tot slot zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Busje komt zo onze verhuizing heeft uitgevoerd en wij kunnen ze van harte aanbevelen.

Ilse Otte: Verhuizing binnen gebouw, Huishoudelijke apparatuur

Vriendelijk , goede service!

Verhuizen: Utrecht

Zeer fijne partij om mee te werken! We hadden duidelijke en prettige communicatie op voorhand. Mannen waren keurig op tijd op locatie en werkten snel en netjes. Zowel hard gewerkt, zware spullen gesjouwd, maar ook geholpen met monteer werk. Zeer aan te raden.

Verhuizen: Utrecht

24-06-2020 – Pauline Broers
Top service! Super vriendelijk en snel geholpen met mijn verhuizing. Ik had er geen omkijken naar en alles ging volgens plan. Ze zijn ook heel flexibel, dus ik kon de afgesproken datum een aantal keer makkelijk verschuiven.

Verhuizen: Bilthoven

01-06-2020 – Harald Beenakkers
Mijn ervaring met Busje-komt-zo is meer dan positief. Zeer aardige mensen, betrouwbaar en professioneel. Wanneer ik in de toekomst nog iets te verhuizen heb, dan klop ik bij hen aan.

Verhuizen: 1051 EN

13-08-2020 – Carolina Novais
Great professionals!
Everything has been made with care and kindness.
The work even took less time then what was expected.

We are very happy with the service and definitely will do it again if we need it!
Highly recommended! ?

Wat kost een verhuizing?

Op zoek naar een verhuisbedrijf Utrecht?

GROTE VERHUISWAGEN

€ 95,- per dagdeel (4 uur)/
€ 125,- hele dag

icoon verhuislift huren, Op zoek naar een verhuisbedrijf Utrecht?

VERHUISLIFT

€ 65,- per uur

verhuizen, verhuisbedrijf Utrecht

PER VERHUIZER

€ 27,50 per uur

Huur verhuisbedrijf Busje komt zo en het zal gegarandeerd een hoop stress en frustratie wegnemen!

Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf is vaak een stuk sneller en efficiënter dan zelf doen. Voor verhuizers is verhuizen namelijk een routinematige klus, waardoor ze precies weten hoe een verhuizing het best aangepakt kan worden.

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Utrecht Busje komt zo?

 • Gratis 10 verhuisdozen
 • 24/07 beschikbaar
 • Inboedel verzekeringen tot € 20.000,-
 • Géén eigen risico in geval van schade
 • Voldoende ervaren verhuizers (geen studenten)
 • Voor uren ’s avonds of in het weekend rekenen wij geen extra tarief.
 • Geen voorrijkosten/ reiskosten

De kaart van Utrecht

Veelgestelde vragen over verhuizen naar Utrecht

Wat kost een verhuizing van en naar Utrecht?

De kosten voor een verhuizing zijn natuurlijk afhankelijk van de aard van de verhuizing. Je kunt het zelf al heel aardig inschatten: onze grote verhuiswagen kost € 95,- per dagdeel (4 uur) en € 125,- voor een hele dag. Een verhuislift kost € 65,- per uur en per professionele verhuizer rekenen we € 27,50 per uur. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerteformulier in en we reageren snel!

Kan ik zelf meehelpen tijdens de verhuizing?

Ja hoor, dat kan. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening. Hou er wel rekening mee dat je sommige taken beter aan ons verhuisbedrijf over kan laten, omdat wij meer ervaring hebben met verhuizen.

Kan ik zelf al dingen voorbereiden voor de verhuizing?

Jazeker, een goede voorbereiding is de basis voor een snelle (en dus goedkope) verhuizing. We raden je aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de inhoud en de bestemming is. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet en of er eventueel extra voorzichtig mee omgesprongen moet worden. Tip 1: maak één verhuisdoos met spullen die je direct na de verhuizing nodig hebt. Tip 2: Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van tevoren moet ik een verhuizing doorgeven?

Het voordeel van vroeg reserveren is dat je een grotere kan hebt dat de gewenste datum van verhuizing nog vrij is. We raden je aan om minimaal drie weken van tevoren je verhuizing bij ons te melden. Een verhuisdatum op korte termijn kan ook, we zijn erg flexibel als de gewenste datum nog beschikbaar is.

Vraag een gratis offerte aan voor verhuisbedrijf Utrecht

Makkelijk, snel en vrijblijvend!

  Review

  Begin februari zijn we verhuisd van Utrecht naar Arnhem, dwars door de sneeuw. Van tevoren maakten we ons een beetje zorgen over het verhuisproces vanwege de beroerde weersomstandigheden, maar de heren van ‘Busje Komt Zo’ bleken daar hun handen niet voor om te draaien en verhuisden ons binnen de eerder aangegeven tijd snel en vakkundig. En dat tegen een mooi tarief en alles veilig ingepakt in verhuisfolie!
  We zouden ze dan ook zonder twijfel in de toekomst weer inhuren bij een volgende verhuizing. Dikke aanrader dus!

  Nadine en Caroline

  Beelden uit Utrecht

  Ga je verhuizen naar Utrecht? Dan laten we je hier alvast wat mooie plekjes zien:

  Back To Top
  Call Now Button