Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

De inpakservice van ‘Busje komt zo’ scheelt je een hoop kopzorgen

Een verhuizing op zich is vaak al een hele onderneming, laat staan het inpakken. Een goed begin is daarbij essentieel. Onze inpakservice kan daarbij behulpzaam zijn.

Wij adviseren onze klanten altijd op tijd te beginnen met inpakken en andere voorbereidende werkzaamheden. Je doet dit meestal het liefst zelf. Toch blijkt vaak als je bezig bent dat het wel heel veel rompslomp is en dat mensen het liever uitbesteden.

Daarom levert verhuisbedrijf ‘Busje komt zo’ een professionele inpakservice. Door de grote vraag in de afgelopen jaren hebben we onze inpakservice steeds verder geprofessionaliseerd.

Hoe gaat de inpakservice in z’n werk?

Het handigste is om eerst telefonisch met ons te overleggen. Wij weten dan wat er allemaal ingepakt moet worden. We nemen op de inpakdag zelf de dozen en inpakmaterialen mee. Veel mensen kiezen ervoor om een dag voor de verhuizing de inboedel in te laten pakken, maar dit kan uiteraard ook al enkele dagen eerder.

Alles is erop gericht de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kleine spullen worden zoveel mogelijk in dozen gestopt, meubels zo nodig gedemonteerd en ingepakt in folie en zo wordt alles klaar gezet voor de verhuisdag. Het blijkt heel handig om dozen vooraf te labelen. je kunt ook de kamers van je nieuwe huis labelen, zodat alles bij de verhuizing snel op zijn plaats staat.

De kans op schade wordt zo geminimaliseerd en de verhuizing kan zonder stress worden uitgevoerd. We proberen vaak hetzelfde team van inpakkers later ook in te zetten als verhuizer, zodat het helemaal vlot verloopt.

Heb je interesse, vraag dan even een gratis offerte aan.

Over verhuisbedrijf Busje komt zo

Verhuisbedrijf Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht bereiken we snel elke uithoek van Nederland.

Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen.
Professioneel en goedkoop. Van pakket tot complete inboedel.

Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een verhuizing. Of je nu binnen Nederland verhuist, emigreert of een bedrijfsverhuizing moet coördineren, bij elke verhuizing moet er rekening worden gehouden met heel veel zaken. Verhuizen kun je zelf doen, maar je kunt ook hulp inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Bovendien hoeft een verhuisbedrijf helemaal niet duur te zijn.

Back To Top
Call Now Button