Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Internationaal verhuizen. ‘Busje komt zo’ regelt uw internationale verhuizing

Internationaal verhuizen kan een hele uitdaging zijn, maar laat je daardoor niet afschrikken. Verhuisbedrijf Busje komt zo helpt je met een strakke planning en een overzichtelijk stappenplan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en loopt je verhuizing op rolletjes. Van het vinden van woonruimte tot de stapels papierwerk en natuurlijk het verhuizen van de inboedel zelf. 

Internationaal verhuizen
Internationaal verhuizen kan je dan ook niet aan iedereen overlaten. Busje komt zo heeft een jarenlange ervaring als internationaal verhuisbedrijf dat u voor elke bestemming van dienst kan zijn. Ga je zakelijk verhuizen? Of emigreren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen Europa en van en naar overzeese bestemmingen.

Een betrouwbare partner bij internationaal verhuizen
We zeiden het al: bij een internationale verhuizing komt een hoop op je af. Een hele geruststelling om dan te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over je verhuizing naar het buitenland. Je spullen komen snel en veilig op de plaats van bestemming, zodat je je snel thuis voelt op je nieuwe bestemming.

Een verhuisbedrijf met een uitgebreid netwerk
Contact is altijd met je vaste contactpersoon in Nederland. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van internationale verhuisbedrijven die je in elk land ter wereld bij kunnen staan. Of het nu binnen Europa is, het Midden-Oosten, of elders in de wereld. Ook coördineren wij verhuizingen van en naar andere landen, door geheel Europa. Bijvoorbeeld vanuit Marokko naar Frankijk of uit België naar Zweden.

Verhuizen naar Nederland
Een verhuizing vanuit het buitenland naar Nederland is ook voor ons gesneden koek. We begeleiden je internationale verhuizing naar Nederland van A tot Z. Denk dan aan het verzamelen van de juiste papieren en de eventuele afhandeling met de douane in Nederland.

Internationaal verhuizen

Verhuizing van Duitsland naar Papendrecht…

“Busje Komt Zo, heeft ons op een zeer vakkundige manier vanuit het Duitse Twist-Adorf verhuisd naar het Nederlandse Papendrecht. Alles is keurig op tijd en geheel volgens afspraak verhuisd. Door de professionele aanpak van Busje Komt Zo hebben ze bij ons als klant een hoop verhuisperikelen uit handen genomen. Alle lof voor Busje Komt Zo en hun team. Heeft u iets te transporteren bel Busje Komt Zo en het wordt voor u probleemloos, snel en tegen een zeer scherp tarief getransporteerd. Als zeer tevreden klanten zeggen wij DOEN.”


05-12-2019 – Corne

Nieuws over internationaal verhuizen

Back To Top
Call Now Button