Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Een vertrouwde naam in senioren verhuizen

‘Busje komt zo’ is al jaren een vertrouwd verhuisbedrijf als het gaat om verhuizen van senioren. Ons verhuisbedrijf heeft zijn standplaats in Utrecht. Centraal in het land dus, zodat we snel inzetbaar zijn in heel Nederland voor senioren verhuizingen.

Professioneel senioren verhuizen

Senioren verhuizen doen wij professioneel. We gebruiken alleen professionele verhuiswagens met een ruim inlaadvermogen, groot genoeg voor elke particuliere inboedel, zodat u snel over kunt naar uw nieuwe huis. Alle professionele verhuismaterialen staan tot onze beschikking, zoals stevige verhuisdozen, genoeg verhuisdekens, spanbanden en steekwagens.

Snel senioren verhuizen

Senioren verhuizen gaat vaak sneller dan andere verhuizingen. In veel gevallen gaan senioren – al dan niet gedwongen door de omstandigheden – naar een kleiner huis dan voorheen, bijvoorbeeld een appartement of een seniorenflat. Daar passen minder losse spullen in waardoor de verhuizing meestal binnen een paar uur gepiept is. Uiteraard helpen wij met het aansluiten en loskoppelen van bijvoorbeeld uw wasmachine en vaatwasser, dat spreekt voor zich bij ons verhuisbedrijf.

Maatwerk

We merken vaak dat senioren graag zelf hun spulletjes willen inpakken. Er zit vaker een sentimentele waarde aan en dan wil je zeker weten dat alles veilig en vertrouwd op de nieuwe plek terecht komt. Het is natuurlijk prima om dit zelf te doen en het scheelt ook nog eens in de prijs! Wilt u gebruik maken van onze inpakservice dan kan dat natuurlijk ook. Wij staan er om bekend dat we uw spullen met volle aandacht behandelen, daar kunt u zeker van zijn.

Back To Top
Call Now Button