Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Studenten verhuizen, low budget en met hulp van vrienden

Het verhuizen van studenten hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak heb je al de beschikking over hulp van een aantal vrienden of studiegenoten. Een aanhanger of busje is snel zelf gehuurd of geleend en in een paar uurtjes verhuist de hele inboedel vanuit je ouderlijk huis of de vorige woonplek naar de nieuwe kamer.

Toch is het soms een heel goed plan om een verhuisbedrijf in te schakelen. Bijvoorbeeld als je over een wat grotere afstand wilt verhuizen of als je een verhuislift nodig hebt. We hebben dan heel gunstige en heldere tarieven.

Ervaring in studenten verhuizen

‘Busje komt zo’ verhuist regelmatig studenten vanuit de ouderlijke woning naar hun nieuwe studentenkamer. Juist omdat wij zo goed aansluiten op de behoefte van deze studenten.
Wij vormen een uitstekend alternatief voor de student die voor het eerst op kamers gaat, die een verhuislift nodig heeft of die over grotere afstanden wil gaan verhuizen. Oh ja: en vergeet je niet je vrienden en familie op tijd op de hoogte te brengen dat ze je komen helpen?

Heb je interesse, vraag dan even een gratis offerte aan.

Over verhuisbedrijf Busje komt zo

Verhuisbedrijf Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht bereiken we snel elke uithoek van Nederland.

Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen.
Professioneel en goedkoop. Van pakket tot complete inboedel.

Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een verhuizing. Of je nu binnen Nederland verhuist, emigreert of een bedrijfsverhuizing moet coördineren, bij elke verhuizing moet er rekening worden gehouden met heel veel zaken. Verhuizen kun je zelf doen, maar je kunt ook hulp inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Bovendien hoeft een verhuisbedrijf helemaal niet duur te zijn.

Back To Top
Call Now Button