Skip to content
+31 (0)8 5050 8282 | info@busje-komtzo.nl

Klusjesman service, altijd en overal inzetbaar

Een klusjesman service van een verhuisbedrijf? Veel mensen vragen ons wat we ermee bedoelen. Stel je voor: je hebt een dierbaar meubelstuk en je wilt het verhuizen. Omdat het makkelijker in de verhuiswagen past heb je het gedemonteerd. Aangekomen op de nieuwe bestemming heb je geen idee meer hoe het in elkaar moet en de handleiding is weg…
Dan kan een klusjesman natuurlijk van pas komen!
Zowel op als na de verhuisdag kan het voor veel mensen interessant zijn om een beroep te kunnen doen op de zogenaamde handyman service die door de meeste verhuisbedrijven wordt aangeboden.

Onze vakmannen hebben een perfect inzicht in de constructie van meubelen en andere onderdelen van je woning waardoor ze je heel wat zorgen en werk uit handen kunnen nemen.

Andere diensten van een klusjesman service

Onze klusjesman kan nog veel meer handige diensten aan je leveren. Denk hierbij aan schilderen, laminaat leggen, behangen en loodgieterswerkzaamheden. Ook voor praktische klusjes als het ophangen van lampen en schilderijen, het aansluiten van apparatuur of kleien herstelwerkzaamheden staan we paraat.

Besparen op de kosten van een klusjesman

We raden je aan om de karweitjes die je zelf kunt uitvoeren alvast ook zelf te doen.  Op die manier kan je het aantal klusjesmannen beperken en ook het aantal werkuren Op deze manier blijft de klusjesman service voor iedereen meer dan betaalbaar.

Heb je interesse, vraag dan even een gratis offerte aan.

Over verhuisbedrijf Busje komt zo

Verhuisbedrijf Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht bereiken we snel elke uithoek van Nederland.

Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen.
Professioneel en goedkoop. Van pakket tot complete inboedel.

Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een verhuizing. Of je nu binnen Nederland verhuist, emigreert of een bedrijfsverhuizing moet coördineren, bij elke verhuizing moet er rekening worden gehouden met heel veel zaken. Verhuizen kun je zelf doen, maar je kunt ook hulp inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Bovendien hoeft een verhuisbedrijf helemaal niet duur te zijn.

Back To Top
Call Now Button